![]() |
|
Sürdürülebilir Üretimle Türkiye’nin Öncü Bez Çanta Fabrikası - Printable Version +- ElitesHost Forums (https://forum.eliteshost.com) +-- Forum: Support (https://forum.eliteshost.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: General Support (https://forum.eliteshost.com/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Sürdürülebilir Üretimle Türkiye’nin Öncü Bez Çanta Fabrikası (/showthread.php?tid=48193) |
Sürdürülebilir Üretimle Türkiye’nin Öncü Bez Çanta Fabrikası - Laplace - 12-08-2025 2015 yılında Ankara’da kurulan Dörtpak Ambalaj bez çanta üretiminde doğaya duyarlı, yenilikçi ve güvenilir çözümler sunan bir marka olarak sektörde hızla yükseldi. Kuruluşundan bu yana çevre dostu üretim anlayışını modern teknolojiyle birleştiren Dörtpak Ambalaj bugün Türkiye’nin önde gelen bez çanta üreticisi olarak tanınmaktadır. Bez çantayı sadece bir ürün değil, sürdürülebilir bir değer olarak gören yaklaşımıyla her geçen yıl güçlenen Dörtpak Ambalaj hem üretim kapasitesi hem de kalite anlayışıyla markalar için güvenilir bir çözüm ortağı haline geldi. Dörtpak Ambalaj’ın ürün yelpazesi arasında yer alan baklava bez çantaları özellikle pastaneler ve tatlı üreticileri için hem estetik hem de dayanıklı bir ambalaj çözümü sunuyor. Uzun ömürlü kumaş yapısıyla dikkat çeken bu özel çantalar işletmelerin marka değerini yükseltirken, doğa dostu yapısıyla çevresel bilinç oluşturulmasına katkı sağlıyor. Aynı şekilde üretilen pastane bez çantaları hijyenik taşımaya uygun yapısı ve çok kullanımlı özellikleriyle gastronomi sektöründe tercih edilen çevreci alternatiflerden biri haline gelmiş durumda. Dörtpak Ambalaj sektöre sunduğu bu özel çözümlerle sadece bir bez çanta fabrikası olmadığını aynı zamanda markaların ihtiyaçlarına göre özel tasarımlar üreten profesyonel bir çözüm merkezi olduğunu kanıtlıyor. 2024 yılında taşınılan 6000 m²’lik modern tesis yıllık 120 milyon adet üretim kapasitesiyle Dörtpak Ambalaj’ın büyüme vizyonunun önemli bir parçasını oluşturuyor. Bu güçlü altyapı sayesinde Dörtpak Ambalaj perakende sektöründen gastronomi alanına kurumsal markalardan ihracat pazarlarına kadar geniş bir yelpazede çözümler geliştiriyor. Üretim sürecinin her aşamasında sürdürülebilirlik ilkesini benimseyen Dörtpak Ambalaj “Sıfır Atık Politikası” doğrultusunda enerji tasarrufu, atık azaltma ve geri dönüşüm uygulamalarına büyük önem veriyor. Bu yaklaşım markanın çevre duyarlılığını üretimin merkezinde tuttuğunu gösteriyor. 2018 yılında gerçekleştirilen ilk ihracat adımından bu yana 15’ten fazla ülkeye ulaşan Dörtpak Ambalaj uluslararası pazarda da kalite, güven ve doğa bilinciyle anılan bir Türk markası hâline geldi. Dünya genelinde fuarlarda sergilenen ürünler markanın inovatif yaklaşımını ve üretim gücünü temsil ediyor. Dörtpak Ambalaj bez çantanın yalnızca bir taşıma ürünü değil; markalar için değer katan, çevreyi koruyan, uzun vadeli kullanım sunan önemli bir araç olduğunun bilinciyle üretim yapmaya devam ediyor. Bugün geldiği noktada Dörtpak Ambalaj güçlü teknolojik altyapısı, sürdürülebilirlik odaklı vizyonu ve geniş ürün çeşitliliğiyle Türkiye’nin en güvenilir bez çanta üreticisi ve pastane bez çantaları olmayı sürdürürken geleceğe yönelik adımlarında da çevresel duyarlılığı öncelik edinmektedir. Her dikişinde emeği her ürününde sürdürülebilirliği taşıyan Dörtpak Ambalaj çevreye duyarlı üretimin mümkün olduğunu kanıtlayan örnek bir yolculuğa imza atmaktadır. Bilgi için hemen dortpak.com tıklayın. |