Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konya en iyi nakliyat firması Karamercanlar
Geçtiğimiz hafta Konya içinde ev taşıma sürecim oldu ve açıkçası çok araştırma yaptım. Daha önce kötü tecrübeler yaşadığım için bu kez işi şansa bırakmak istemedim. Forumlarda ve çevremde en çok önerilen firmalardan biriyle çalıştım ve deneyimimi paylaşmak istedim.

Öncelikle tam söyledikleri saatte geldiler. Taşınma işlerinde en büyük problem olan “gecikme” kesinlikle yaşanmadı. Ekip oldukça düzenliydi ve eşyaları paketleme konusunda gerçekten profesyonel çalıştılar. Özellikle kırılacak eşyalar için ekstra koruma yapmaları içimi rahatlattı.

Asansörlü taşıma sistemi kullandıkları için bina içinde ne duvarlar zarar gördü ne de eşyalar sürtünmeden dolayı hasar aldı. Daha önce klasik yöntemle taşınmış biri olarak aradaki farkı net şekilde gördüm. İş hem daha hızlı hem de daha güvenli ilerledi.

Dikkatimi çeken bir diğer konu ise çalışanların iletişimi oldu. Süreç boyunca “şunu nereye koyalım, bu şekilde uygun mu?” diye sürekli teyit alarak ilerlediler. Yani eşyayı taşıyıp bırakıp gitmek yerine gerçekten sahiplenerek çalışıyorlar.

Fiyat konusu da abartıldığı gibi değil. Aldığınız hizmeti düşününce kesinlikle karşılığını veriyor. Taşınma sonrası hiçbir eşyamda hasar olmaması benim için en önemli kriterdi ve bu konuda sorunsuz bir süreç yaşadım.

Konya’da taşınmayı düşünen varsa araştırma listesine mutlaka eklesin derim. Ben memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

http://www.karamercanlar.com/
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ankara Oto Cam Filmi Firması Laplace 0 120 02-26-2026, 10:50 AM
Last Post: Laplace

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)